Nieuw in de Eifel !!

Ontdek de Eifel met de motor

Gezellige groep motorrijders Overdekte en afgesloten ruimte voor motoren

Als Motorrijder Meeting Point is Ferienhof Anton een plek waar je heerlijk kunt ontspannen, met z’n tweeën of met een gezellige groep van bijv. vrienden, familie of collega’s. Wij doen ons uiterste best om er voor iedereen onvergetelijke dagen van te maken.
Wij bieden een moderne, ruime vakantiewoning voor 6/8 personen, maar ook 2 splinternieuwe B&B kamers. Bij een groep vanaf 10 personen hebben jullie de gehele accommodatie ter beschikking. Op dit moment hebben wij maximaal 15 comfortabele slaapplaatsen, maar er zijn al plannen voor uitbreiding.
We hebben een gezellige “Frühstücksraum”, waar op verzoek ook gedineerd kan worden. Er is ruim voldoende overdekte parkeerruimte voor alle motoren van onze gasten. Buiten is er een gezellige hoek ingericht met een MEGA haard en mogelijkheid tot BBQ, alles op ons eigen terrein.
Wij bieden een arrangement aan op basis van half pension, €50,- per persoon per dag met een minimum van 2 nachten. Inclusief bedlinnen, badlinnen en schoonmaakkosten. Heb je (specifieke) vragen of wil je meer info, mail of bel ons dan.

TIP : Met de motor in de Vulkaaneifel, You Tube filmpje (Duits)

Ferienhof Anton, ook voor grotere groepen motorrijders en mountainbikers bijvoorbeeld