Nieuwtjes

Op deze pagina is het laatste nieuws te volgen over bijvoorbeeld verbouwingen, de realisatie van de blokhutten en/of Bed & Breakfast kamers.11-01-2018. Vandaag bericht gehad van booking.com dat we wederom in aanmerking komen voor de Guest Review Award. "Gefeliciteerd! De gasten hebben gesproken - en u bent hun hospitality-held. Door uw grenzeloze passie, inzet en harde werk heeft u een Guest Review Award 2017 gewonnen."
Wij willen al onze gasten bedanken voor de waardering die ze naar ons uitgesproken hebben. We zijn er weer enorm trots op.

Guest Review Awards 2017
24-11-2017. Ferienhof Anton op RTV Ronde Venen ! We hebben een interview gehad met Andre De Lange en Marian de Lange-Bank. Zij waren onlangs een weekend te gast bij ons. Andre doet vrijwilligerswerk bij RTV Ronde Venen. Spontaan is het idee geboren om met ons een interview te houden. Het is erg leuk geworden vinden wij zelf !

07-09-2017. Vanaf heden zijn wij Touristik Partner van de Nürburgring geworden. Diversen kortingen van de activiteiten van de Nürburgring zijn via ons te verkrijgen bij een overnachting in onze B&B en/of vakantie woning Haus Brück!

Touristik Partner Nürburgring
26-07-2017. Het Eifel Rallye Festival was geweldig ! Kijk op onze facebookpagina voor een impressie. Dit youtube filmpje is ook prachtig !

Rally bij Ferienhof Anton Eifel Rallye 2017 Hyundai
20-06-2017. Op 20 t/m 22 juli vindt weer het jaarlijkse Eifel Rallye Festival plaats. De start zal bij Ferienhof Anton zijn, alwaar ook de hoofdsponsor en zijn rally auto zijn te vinden. U bent van harte welkom ! Mocht u nog een plekje zoeken om te overnachten kijk dan even bij Prijzen en Reserveren voor de beschikbaarheid of stuur ons even een bericht via het contactformulier.

Eifel Rally 2017

Klik op de afbeelding om naar de website van het Eifel Rallye Festival te gaanEifel Rally 2017 Eifel Rally 2017

Klik op de afbeelding om de flyer te downloaden in PDF-formaat


26-02-2017. Carnaval Umzug am Brück (Dreis-Brück) bei Ferienhofanton !

carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval
27-01-2017. Wij zijn trots om binnenkort een Motorrijder Meeting Point te worden !

motorrijder meeting point
06-01-2017. Jaaaaaaa daar is hij dan....de booking.com award!!!
Wij willen alle gasten bedanken, die ons eerste seizoen onvergetelijk hebben gemaakt. De gasten van booking.com hebben hun waardering uitgesproken, waarvoor wij een Guest Review Award 2016 hebben ontvangen !

Guest Review Awards 2016 Madelon en Alex met award
12-06-2016. Voor de kinderen die bij Ferienhofanton als gast verblijven, kunnen vrij van gebruik op loop afstand lekker spelen in de speeltuin, deze is weer helemaal opgeknapt !

Speeltuintje Speeltuintje Speeltuintje
01-05-2016. Jawol da sind wir wieder da! Per 26 april zijn onze B&B kamers klaar voor de verhuur. Samen zijn we trots op het eindresultaat!
Foto's zijn te zien bij Accomodaties. De kamers zijn toegevoegd aan het boekingssysteem, zie Prijzen en Reserveren.

Zimmer Anton Zimmer Walter
19-04-2016. Vandaag een leuk stukje in de media !

Artikel Zeelandblog.nl
14-04-2016. Größe update. Wij zijn heel trots met onze nieuwe reclame doek aan de garage gevel. Oom Kees heeft met het ophangen zeer veel werk gehad. Top Kees ! De ontbijt ruimte heeft een nieuwe vinyl vloer gekregen. Tante Sas en tante Bea zijn er zeer druk mee geweest. Moeder Nellie voor de uitpakwerkzaamheden en de grote schoonmaak. De tantes waren daar ook nog druk mee. Ook de ramen zijn weer gelapt door Kees...top service. Madelon heeft ook flink gewerkt aan de kamers ed. Nogmaals veel dank ervoor ! Ook de gang en de kamers zijn met laminaat gelegd. De rookmelders met vonk ontsteking zijn door Thomas Zapp geplaatst. De sensoren vd automatische gang verlichting is afgesteld. Morgen komen de 2 mini bars, koffie/thee faciliteiten voor beiden kamers. Dinsdag komen de bedden en de kledingkasten. Per 1 mei as gaan de beide kamers in de verhuur via onze website.

Achtste week van de verbouwing Achtste week van de verbouwing Achtste week van de verbouwing Achtste week van de verbouwing Achtste week van de verbouwing Achtste week van de verbouwing Achtste week van de verbouwing Achtste week van de verbouwing Achtste week van de verbouwing
20-03-2016. Het was een hele klus maar het behangen is klaar. Walter heeft een prima staaltje werk verricht om uiteindelijk dit weekend helemaal klaar te zijn. De gang en de andere gasten kamer hebben een prima body gekregen. Madelon heeft tussendoor door nog even de 2e lading laminaat met plinten in Wittlich gehaald voor aankomende week. Dan is het de bedoeling dat Jan en mijzelf de desbetreffende vloeren gaan leggen. Ondertussen zijn de dekbedden en kussens binnen gekomen. Wachten is nog op de bedden en kasten. De verstelbare lattenbodems zijn wel reeds binnen alsmede de 7-zones toppers !

Zevende week van de verbouwing Zevende week van de verbouwing Zevende week van de verbouwing Zevende week van de verbouwing Zevende week van de verbouwing Zevende week van de verbouwing
09-03-2016. Onze top Elektriciën Meister heeft alles afgemonteerd ! Lampen die doormiddel van sensoren automatisch aan gaan in de gang. Stopcontacten en uitbreiding in de meterkast. Speciale rookmelders worden later gemonteerd als de kamers helemaal klaar zijn ivm de sensoren. Lampen in de gang gelijk met LED en in de kamers komen die er ook. De eerste kamer is klaar met behang. We vinden het erg mooi geworden. Met dank aan Walter van der Linden (dienstverlening). Volgende week vrijdag gaat hij weer verder. Wij zijn zelf ondertussen druk aan het schilderen. We hebben laminaat gehaald in Wittlich om vervolgens nog even wat met Jan te leggen. Madelon heeft vandaag weer flink geschilderd om de kachelombouw en een stuk in de gang klaar te krijgen. Elke dag is weer anders en onvoorspelbaar De bedden, kasten en toebehoren zijn ook besteld. Ik zeg...... het gaat steeds mooier worden !

Zesde week van de verbouwing Zesde week van de verbouwing Zesde week van de verbouwing Zesde week van de verbouwing Zesde week van de verbouwing Zesde week van de verbouwing
02-03-2016. Alweer een paar dagen in een nieuwe week van de verbouwing. De mannen hebben weer goed werk geleverd. Radiator-ombouwen zijn zover klaar om geschilderd te worden. De deuren zijn er inmiddels ingehangen. Vandaag de eerste kamer en deel van de gang met voorstrijk behandeld. Morgen verder afmaken en dan zijn ze klaar om behangen te worden. Gelukkig krijgen we daar zaterdag hulp bij van onze goede vriend, Walter van der Linden van Van der Linden dienstverlening. Gaat steeds mooier worden. Morgen komt de elektricien Thomas Zapp om alle stopcontacten te installeren met daarbij de verlichting in de gang.

Vijfde week van de verbouwing Vijfde week van de verbouwing Vijfde week van de verbouwing Vijfde week van de verbouwing Vijfde week van de verbouwing Vijfde week van de verbouwing
23-02-2016. Zo ga je avonds naar bed en ligt er niets. 's Morgens doe je de gordijnen open en zie het resultaat !

Mooie winter plaatjes ! Mooie winter plaatjes ! Mooie winter plaatjes ! Mooie winter plaatjes !
22-02-2016. Week 4 is begonnen. De mannen zijn weer volop aan de slag. Plafonds zijn af. Nu zijn ze begonnen om de kozijnen van de deuren er in te maken.

Vierde week van de verbouwing Vierde week van de verbouwing Vierde week van de verbouwing
20-02-2016. Ons mooie bord met ons logo is opgehangen. Dank je wel Kees !

Ons logo wordt opgehangen ! Ons logo wordt opgehangen ! Ons logo wordt opgehangen !
15-02-2016. Week 3 van de verbouwing is weer van start. Iets anders dan de andere 2 weken. De aannemer is er een paar dagen niet, dus we gaan zelf verder. Alex is begonnen met alle gipsplaten af te schroeven en ik met de gaten daarvan dicht te smeren. Wordt vervolgd.

Derde week van de verbouwing Derde week van de verbouwing Derde week van de verbouwing Derde week van de verbouwing Derde week van de verbouwing Derde week van de verbouwing
08-02-2016. Ons eerste carnaval in Dreis- Bruck. Was erg leuk. Ze hadden er veel werk van gemaakt. Het was alleen verrekte koud. Dus de borrels waren welkom !

Carnaval 2016 Carnaval 2016 Carnaval 2016 Carnaval 2016 Carnaval 2016 Carnaval 2016 Carnaval 2016
08-02-2016. Tweede week van de verbouwing is begonnen. Systeem voor het plafond is klaar. Vandaag is de elektricien geweest om de bedrading voor de stopcontacten en verlichting voor te bereiden. Morgen gaan de mannen de laatste gipsplaten plaatsen met daartussen de isolatie. Verder in de week gaan ze verder met het plafond. Alex wordt al een echte bouwvakker !

Tweede week van de verbouwing Tweede week van de verbouwing Tweede week van de verbouwing Tweede week van de verbouwing Tweede week van de verbouwing
03-02-2016. Jawel de verbouwing is begonnen. De mannen gaan erg hard. Na 2 dagen is er al een profiel te zien hoe de kamers gaan worden. Vandaag gaan ze beginnen met de plafonds.

De verbouwing is begonnen ! De verbouwing is begonnen ! De verbouwing is begonnen ! De verbouwing is begonnen ! De verbouwing is begonnen ! De verbouwing is begonnen ! De verbouwing is begonnen ! De verbouwing is begonnen ! De verbouwing is begonnen ! De verbouwing is begonnen ! De verbouwing is begonnen !
29-01-2016. Jawel de spullen voor de eerste grote verbouwing zijn geleverd. Maandag 01-02-2016 gaat er gestart worden met de bouw van 2 gastenkamers. Wordt vervolgd.

Spullen voor de verbouwing Spullen voor de verbouwing Spullen voor de verbouwing Spullen voor de verbouwing